0086 15895422983
sen - Jum: 10am - 7pmsaptu - panonpoe: 10am - 3pm

CDM Series - kipas HVLS komérsial

  • 7.3m diaméterna
  • 14989m³ / mnt Aliran Udara
  • 60 rpm Max.Laju
  • 1200㎡ Wewengkon Cakupan
  • Kakuatan Input 1,25kw / h
  • runtuyan CDM dirancang pikeun pamakéan komérsial, langsung disetir ku motor IE4 BLDC, 38dB pisan sepi tur pangropéa bébas.Cocog sareng aula bisnis, tempat umum, sakola, bar…

    Motor BLDC sareng drive mangrupikeun téknologi inti Apogee, kami ngagaduhan patén sadaya kipas kalebet motor, drive, penampilan, konstruksi sareng sajabana, séri ieu diverifikasi ku pasar langkung ti 7 taun sareng dilarapkeun dina sababaraha aplikasi.Ukuran ti 3m ~ 7.3m, cocog pikeun aplikasi béda, industri jeung komérsial.


    Rincian produk

    Spésifikasi Series CDM (Drimpang Langsung sareng Motor BLDC Magnét Permanén)

    Modél

    Diameter

    Sabeulah Qty

    Beurat

    KG

    Voltaseu

    V

    ayeuna

    A

    Kakuatan

    KW

    Max.Speed

    RPM

    Tiupan hawa

    M³ / mnt

    Liputan

    Wewengkon ㎡

    CDM-7300

    7300

    5/6

    89

    220/380V

    7.3/2.7

    1.2

    60

    14989

    800-1500

    CDM-6100

    6100

    5/6

    80

    220/380V

    6.1/2.3

    1

    70

    13000

    650-1250

    CDM-5500

    5500

    5/6

    75

    220/380V

    5.4/2.0

    0.9

    80

    12000

    500-900

    CDM-4800

    4800

    5/6

    70

    220/380V

    4.8/1.8

    0.8

    90

    9700

    350-700

    CDM-3600

    3600

    5/6

    60

    220/380V

    4.1/1.5

    0.7

    100

    9200

    200-450

    CDM-3000

    3000

    5/6

    56

    220/380V

    3.6/1.3

    0.6

    110

    7300

    150-300

    ● Syarat pangiriman:Ex Works, FOB, CIF, Door to Door.

    ● Input catu daya:fase tunggal, tilu-fase 120V, 230V, 460V, 1p / 3p 50/60Hz.

    ● Struktur Gedong:H-beam, Beton bertulang Beam, Spherical Grid.

    ● Jangkungna instalasi minimum wangunan luhur 3.5m, lamun aya bango, spasi antara beam jeung bango téh 1m.

    ● Jarak kaamanan antara wilah kipas jeung halangan nyaeta luhur 0.3m.

    ● Urang nyadiakeun rojongan teknis pangukuran jeung instalasi.

    ● Kustomisasi tiasa ditawar, sapertos logo, warna sabeulah…

    Kaunggulan produk

    Énergi

    Énergi Éfisién

    Apogee CDM Series HVLS Fan desain sabeulah kipas streamlined unik ngaminimalkeun lalawanan jeung ngarobah énergi listrik kana énergi kinétik hawa paling éfisién.Dibandingkeun jeung kipas leutik biasa, kipas badag-diaméterna ngadorong aliran hawa vertikal ka taneuh, ngabentuk lapisan aliran hawa handap, nu bisa nutupan wewengkon badag.Dina rohangan kabuka, wewengkon sinyalna kipas tunggal bisa ngahontal 1500 méter pasagi, sarta tegangan input per jam ngan 1.25KW, nu greatly ngurangan biaya pamakéan efisien sarta hemat energi.

    Mantuan Jalma Cool Down

    Dina usum panas panas, nalika konsumén leumpang ka toko Anjeun, lingkungan tiis tur nyaman bisa mantuan Anjeun nahan konsumén jeung narik aranjeunna tetep.Kipas panyimpen énergi skala ageung Apogee kalayan volume hawa anu luhur sareng kecepatan angin anu rendah ngahasilkeun angin ngahiliwir alam tilu diménsi nalika operasi, anu niup awak manusa ka sadaya arah, ngamajukeun évaporasi kesang sareng ngaleungitkeun panas, sareng parasaan cooling tiasa. ngahontal 5-8 ℃.

    jalma coo
    Ngamajukeun1

    Ngaronjatkeun sirkulasi hawa

    CDM Series mangrupakeun solusi ventilasi alus keur tempat komérsial.Operasi kipas ngamajukeun pergaulan hawa di sakumna rohangan, sareng gancang niup sareng ngaluarkeun haseup sareng Uap kalayan bau anu teu pikaresepeun, ngajaga lingkungan anu seger sareng nyaman.Salaku conto, gim sareng réstoran, jsb, henteu ngan ukur ningkatkeun lingkungan pamakean tapi ogé ngahémat biaya pamakean.

    Geulis Jeung Aman

    Tim R&D profésional mendesain sabeulah kipas streamlined unik numutkeun prinsip aerodinamika.The cocog warna sakabéh kipas téh exquisite, sarta kami ogé nyadiakeun layanan ngaropéa, nu bisa ngarancang produk nurutkeun pangabutuh customer.Kasalametan nyaéta kaunggulan pangbadagna produk.Apogee HVLS Fan gaduh mékanisme manajemén kualitas anu ketat.Bagian sareng bahan baku produk diproduksi dumasar kana standar kualitas internasional.Struktur hub kipas sakabéh kipas ngabogaan compactness alus, kakuatan ultra-luhur jeung kateguhan narekahan, ngahasilkeun Kakuatan jeung kinerja anti kacapean, nyegah resiko narekahan tina chassis alloy aluminium.Bagian sambungan kipas sabeulah, lapisan kipas sabeulah jeung hub kipas disambungkeun ku 3 mm sakabéhna, sarta unggal kipas sabeulah aman disambungkeun ku 3 pelat baja mm pikeun éféktif nyegah agul kipas tina ragrag kaluar.

    Geulis

    Komponén utama

    1. Motor:

    IE4 Permanén Magnet BLDC Motor nyaéta téhnologi Apogee Core kalawan patén-patén.Dibandingkeun sareng kipas geardrive, éta gaduh fitur anu saé, hemat energi 50%, gratis pangropéa (tanpa masalah gear), umurna langkung lami 15 taun, langkung aman sareng dipercaya.

    Motor

    2. Supir:

    Drive nyaéta téhnologi inti Apogee kalawan patén-patén, software ngaropéa pikeun fans hvls, panyalindungan pinter pikeun suhu, anti tabrakan, over-tegangan, leuwih-ayeuna, putus fase, leuwih-panas jeung sajabana The touchscreen hipu pinter, leuwih leutik batan kotak badag. , nembongkeun speed langsung.

    Supir

    3. Kontrol Sentral:

    Apogee Smart Control nyaeta patén-patén urang, bisa ngadalikeun 30 fans badag, ngaliwatan timing na suhu sensing, rencana operasi geus tos ditetepkeun.Bari ningkatkeun lingkungan, ngaleutikan biaya listrik.

    Kontrol sentral

    4. Bantalan:

    Desain bantalan ganda, nganggo merek SKF, pikeun ngajaga umur panjang sareng réliabilitas anu saé.

    13141

    5. Bantalan:

    Hub dijieunna tina kakuatan ultra-luhur, Alloy steel Q460D.

    131411

    6. Bantalan:

    Agul dijieunna tina alloy aluminium 6063-T6, aerodinamis jeung nolak kacapean design, éféktif nyegah deformasi, volume hawa badag, permukaan oksidasi anodic pikeun gampang beresih.

    131412

    Kaayaan Instalasi

    dem

    Kami parantos ngalaman tim téknis, sareng kami bakal nyayogikeun jasa téknis profésional kalebet pangukuran sareng instalasi.

    1. Ti wilah ka lantai > 3m
    2. Ti wilah ka halangan (crane) > 0,3m
    3. Ti wilah ka halangan (kolom / lampu) > 0,3m

    Bungkusan

    Aplikasi

    Aplikasi

    Aplikasi1

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    whatsapp